Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ετοιμάζει κωμωδία που θα λαμβάνει χώρα στο τελευταίο κατάστημα Blockbuster

*
To Netflix ετοιμάζει μια κωμική σειρά 10 επεισοδίων, η οποία θα περιγράφει τη ζωή των εργαζομένων στο τελευταίο κατάστημα Blockbuster στην Αμερική. Θα πρωταγωνιστεί ο Randall Park, ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων στα WandaVision, Ant-Man and the Wasp και Aquaman.

O τίτλος της σειράς θα είναι «Blockbuster». Τη σειρά δημιουργούν η Vanessa Ramos (Brooklyn Nine-Nine), ο David Caspe (Happy Endings, Black Monday) και η Jackie Clarke (Happy Endings, Superstore).


Η Ramos δήλωσε πως το να δημιουργήσει μια σειρά με δύο πολύ καλούς της φίλους που έχει να κάνει με ένα μέρος που αγαπάει, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την ίδια. Ευχαριστεί τη Universal Studios και όλη την ομάδα του Netflix.

Η παραγωγή αυτής της κωμωδίας είναι λίγο… τραγική ειρωνεία, καθώς το 2000 οι δημιουργοί του Netflix Marc Randolph και Reed Hastings, προσέφεραν την εταιρεία τους στην Blockbuster έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο τότε CEO της Blockbuster John Antioco τους απέρριψε καθώς πίστεψε πως η προσφορά πρόκειται για αστείο. Λίγα χρόνια μετά, το Netflix έγινε ο πρώτος γίγαντας υπηρεσιών streaming ενώ η Blockbuster έκανε ελεύθερη πτώση. Πλέον, μόνο ένα κατάστημα Blockbuster παραμένει ανοιχτό, στο Bend του Oregon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*